雞皮 🐔❤️⭐️呢個雞皮真係我食過最正嘅燒雞皮!脆卜卜,好似薯片咁脆,而且好薄,薄到透光。有雞皮獨有嘅鹹香油脂感,又唔會太油膩,我好怕多肥膏嘅雞皮。佢仲灑咗啲椒鹽,增加咗香味同層次感,我一個人可以食晒三串!🔥🤤鹽燒三黃雞腿肉 🍗🔥雞腿肉外層用鹽燒至金黃,皮係脆嘅,但唔會過焦。內層嘅雞肉嫩滑多汁,咬第一啖已經係咁滴汁。雞味濃郁之餘又唔會太油膩,真係越簡單越考功夫!💯🍋香草蒜蓉包 🥖🧄蒜蓉包都係我必點㗎❤️外層燒到金黃香脆,入面仲保留住少少柔軟嘅口感,係層次感十足嘅質地!香草同蒜蓉嘅比例掌握得非常好,蒜蓉牛油味道超級濃郁。😋🍞胡麻醬稻庭冷烏冬 🍜🌿烏冬口感煙韌但唔會太實,配埋超級濃郁嘅胡麻醬,啲醬都好多,芝麻香味完全滲入麵條度,每啖都非常濃香。再加上面頭有蟹籽、蟹柳、中華沙律,真係好滿足!🌟🍶蒜蓉燒廣島蠔(2隻) 🦪🔥非常豪華!大大粒,蠔肉厚實得嚟一啲都唔腍,咬落去鮮甜又多肉。蒜蓉嘅香味好濃,但唔會掩蓋蠔本身嘅鮮味,仲帶少少燒烤嘅煙燻香🏆🐚豚肉節瓜波板糖 🐷🍡豬腩肉外層燒得微微焦香,唔會太腍但又保留節瓜嘅清甜同水份。咬落去豬腩肉同節瓜味完美融合🎨✨

雞皮 🐔❤️⭐️

鹽燒三黃雞腿肉 🍗🔥