2011-09-23 525 views
睇到書介紹呢間鐵板燒就去試下,入到去唔係好大,要貼住坐,隔離嗰C拉重眼啤啤,第一次去唔知有咩好食,想問個師傅,個師傅忙到七彩,惟有問個侍應啦,講下問下,佢話試下呢樣試下那樣,我就話試下個六百零定係七百零嘅餐,佢就立即無左笑容令轉面,跟住拉長音話好,我心念洗唔洗呀,兩條友六、七舊零水都算係OK嘩!你間嘢咁up得,你估你係酒店咩,唔知係咪叫左呢個餐嘅問題,個師傅炒嘢比我地時都一路啤住我地,都唔重要,因為都唔會再有下一次,你有冇試過食鐵板燒D帶子、鮑魚無味嫁,只得咸味,隻蝦又細個頭又黑最重要係梅嫁,七舊幾食D咁嘅嘢,四舊都比多佢,好在無食佢介紹D嘢啫,不過佢地咁唔鍾意客人叫個平餐,不如唔好賣啦!炒乾牛河、炒腸粉啦。上尼睇過D留言都唔知堅定留,睇唔過眼先至留言。朋友們你夠姜就試下~~。
2011-09-09