2019-05-30 46 views
第一次食呢間臨記 ,就比佢嘅 menu吸引咗, 我就叫咗個化骨龍, 化骨龍呢個名一啲都唔簡單 佢係貫穿咗佢最出名嘅四樣嘢 ,包括::::: 豬軟骨 ,炸素卷,墨魚丸, 同埋瑞士雞翼尖 . 成為39元 . 銷售員就叫我, 再加多一元, 試下佢嘅, 咖哩湯底 。 呢個咖哩湯底 幾香 我又再加多8元,食佢嘅好出名嘅酸齋,叫多杯凍檸樂, 成個車仔麵, 總共吃了 63元。63元 對於我 呢個窮人嚟講 一啲都唔算平, 我仲覺得有啲貴添 同係喺藍田食 點解喺匯景花園可以有40元以內嘅車仔麵, 仲要包嘢飲,而我上到嚟呢一個, 街坊區 德田商場,就要用63元食一碗車仔麵呢 , 我就唔覺得特別有咩好食嘅地方 ,不思其咎。。特別好食?!??? 我又唔覺, 好多車仔麵都畀佢出色 ,究竟佢點解可以收咗我63元??? 總括嚟講呢個面不過不失,,唔算特別好食,但係都冇車仔麵 嗰平嘅感覺。。。哈哈!公平啲咁講 服務人員 同埋食物 都可以ok 可以不妨一試!!!

特別好食?!???