2023-05-11 39 views
一直都知道西營盤B出口一出就有好多靚餐廳、cafe、壁畫既打卡好地方,今晚就揀左黎呢度食晚飯、影下相!平日黎到就最好,可以給你影個夠❤️呢間餐廳充滿空間感,唔會話同隔離檯檯貼檯,令人坐得舒服,感覺乾淨企理我地點左:乾炒大蝦蒜香意粉 🦐意粉係用左扁意粉,al dente👍🏽彈牙!意粉個蒜香味出,同蝦好夾,蝦係爽口,仲有啲炒小雜菇作配菜,既有蒜香,亦有菇香炸大啡菇牛油果漢堡(跟粗薯條)🍔大啡菇炸得香口,容易切開,牛油果夠熟,夠creamy,可以當醬咁配落漢堡度,咁樣好過額外加salad dressing。漢堡包似係自家製,唔似一般可以自己出面超市買到既老牌漢堡包咁粗薯條份量夠,最愛食粗薯條😍飲品🍹叫左杯Mojito Soda,屋企人就叫左杯熱檸檬🍋柚子茶Mojito Soda值得試,同漢堡食就好夾,感覺無汽水咁肥店員態度親切有禮,呢間會有下次的👍🏽
平日黎到就最好,可以給你影個夠❤️
我地點左:

乾炒大蝦蒜香意粉 🦐

炸大啡菇牛油果漢堡(跟粗薯條)🍔
粗薯條份量夠,最愛食粗薯條😍

飲品🍹
叫左杯Mojito Soda,屋企人就叫左杯熱檸檬🍋柚子茶

店員態度親切有禮,呢間會有下次的👍🏽

乾炒大蝦蒜香意粉
Mojito  Soda  +  熱檸檬柚子茶
炸大啡菇牛油果漢堡🥑(素)
炸大啡菇牛油果漢堡
2023-05-11
$170 (Dinner)
乾炒大蝦蒜香意粉
Mojito  Soda  +  熱檸檬柚子茶
炸大啡菇牛油果漢堡🥑(素)
  • 炸大啡菇牛油果漢堡
  • Mojito  Soda