2010-02-01
2枱 23 人1) 上菜慢: 成9pm先上菜, 仲要話 "乳豬燒唔澈喎. 我心諗你一早收晒定, 咁唔係一早買晒貨, 同埋一早安排好人手嗎? 咁如果唔係我地點解要落定?! 仲要等完一輪, 隻乳豬出水同埋冇味!!! 好明顯, 真係冇腌味, 分分鐘隻豬係半個鐘前先解凍2) 擅自改菜牌又唔單聲: 年尾流流, 我地都明人手短d, 但問題係, 我地好早落頂食團年. 咁點解可以突然話冇呢樣冇嗰樣, 乜都是旦改. 金瓜玉露突然降哩, 變成紅荳莎!!!!!!!!!!!!!!!仲有仲有, 生困拼盤變左柑!!! 我相問, 咩叫拼?!?! 拼者= 兩種以上的東西放在一起, 使其多姿多采. 但, 得一種, 你唔好在菜單上寫個拼字!!!改, 都算! 但你係咪要在上菜前出聲, 問句我地同意先改呢?! 唔能夠監人乃後迫人要!!! 3) 食物質素極底: 紅色沙一定要溝水, 冇甜味冇豆味冇沙!!!!!!!!仲要係渣流灘加左綠豆!!!水流流的紅豆沙可以水到咁, 真係第一次食到!!!仲要個炒伊面同皇冠炒飯係 齋炒面同齋炒飯!!!!!!!! 好火滾!!! 成碟炒飯我地估只係由一粒中蝦球, 同一條葱加四分一隻蛋炒出黎! 咁dd
2枱 23 人
水流流的紅豆沙可以水到咁, 真係第一次食到!!!
仲要個炒伊面同皇冠炒飯係 齋炒面同齋炒飯!!!!!!!! 好火滾!!! 成碟炒飯我地估只係由一粒中蝦球, 同一條葱加四分一隻蛋炒出黎! 咁dd 多炒一碗都唔得啦, 仲要係炒一碟飯呀!!! 好在自己人食, 如果唔係真係失禮死人!!! 好火滾!!!!!!!!!!!!!!!!
4) 經理態度勁勁勁差!!! 食左食晚, 食到10:45pm, 金瓜玉露變水流流紅豆沙, 皇冠炒飯變白飯之後, 拼盤變單一柑之後, 我地的不滿情緒也超過了極限! 我地家人向經理投訴.
佢話: 咁我呢家上返俾人啦, 但要等30min!!
冇病下嘛?!??!?!?!食到10:45 pm 要我再等你半個鐘?!?! 食全世界今晚都冇車搭啦!!! 仲有, 我點知你有冇同我"加料"?!
其實, 你只要同我地講, 唔好意思, 我地唔啱, 不如減d 價錢, 再唔係, 你是但俾張coupon我地, 我地條氣都順d. 再唔係, 你話, 我地會好好听取意見, 避免下次有同頪事情, 但我地都會let go
點知!!!!個經理仲話: 我唔係唔俾你喎,係你唔要你唔食咋喎!我都話煮過俾你地啦!
大姑娘你11點要我地23 人等你煮多半個鐘! 你講你出我諗你都要去青山走個圈!! 根本無理同無邏輯!!!
呢間酒樓, 開頭幾好, 好過7樓那間, 但呢家仲衰過7樓10 倍!!!
好快會做唔住!!
好期待佢快d 執!!!
$4800 兩枱 , 共23 人