2017-11-07 1088 views
聞名不如見面既蛇竇果然名不虛傳,lunch hour落到黎竟然人頭湧湧,排到去街尾咁滯滑蛋叉燒飯我都自問食得唔少,呢個都算係我人生中數一數二既滑蛋叉燒飯。好食既滑蛋,第一唔可以太熟啦,第二要同個餸平勻分到,即係要每一啖都有叉燒既存在,唔會分得太開。樂香園既就符合左以上兩個條件,好可惜既可能因為我係外賣,拎到返公司冇左陣熱氣,所以未算係我食過最好食既。另外飯質都好緊要,我略嫌個飯生硬左d,唔知會唔會都關外賣事?不過,係中環返工既打工仔真係幸福有好食既滑蛋飯食,下次要試下堂食睇下擊唔擊敗到我心目中no.1既大坑滑蛋飯先另外好想讚老店主咁大年紀仲會堅持出黎開舖仲做埋收銀,頭腦清醒仲好精靈!叻仔!

滑蛋叉燒飯
2017-11-01
Waiting Time
10 Minutes (TakeAway)
滑蛋叉燒飯