2018-10-02 377 views
因為見到呢間餐廳既食評幾好,又講到牛扒好好食,所以今年生日揀咗同老公一齊黎食。入到餐廳,安排我地坐最近門口既玻璃窗位置,初時諗都幾好呀,可以睇下街景,我地點咗個2人餐,由於我唔食牛,所以再另外點多份魚。問題開始黎,頭盆我地點咗mozzarella salad,同青口,先講沙律,D水牛芝士係有個苦味,我地都覺得奇怪,但無出聲照食,食到差唔多,見到沙律有隻小飛蟲郁下郁下,呢刻有D嘔心。老公話似係岩岩飛落去,我地周圍望,發現玻璃牆有好幾隻蚊螆飛黎飛去,店內店外都有。我地既刻同老阪講,因為場內full晒無得轉位,但佢已經算好,話送兩杯紅酒俾我地,叫我地等下先,有位即刻轉俾我地,但我地最後等咗30-45分鐘。但換到另一個位,侍應話無晒青口,局轉炸蝦🍤,已經都無晒癮,到咗main course,老公話個牛好普通,無咩牛味,完全唔係網上講到咁好食,佢話呢個价錢唔值,份魚扒又無咩特別,兩邊仲偏鹹。因為生日,老公仲特登order 心太軟俾我,但個蛋糕一D都無流心,仲要唔平係$100,最後買單要$1500,食到一肚氣其實我地見隔離枱有個成份牛扒無食到,另一枱都投訴個沙律既水牛芝士有問題,呢間真係唔得,絕對

其實我地見隔離枱有個成份牛扒無食到,另一枱都投訴個沙律既水牛芝士有問題,呢間真係唔得,絕對無下次。亦都唔recommend 人地黎

2018-10-01
$750 (Dinner)
Celebration
Birthday