2020-07-08 1346 views
❌婚宴部超级不負責任,超級不推薦。本人原先預約咗四月份嘅證婚儀式,三月份已經知道香港封關,男朋友唔係香港居民所以無法進入香港。因此我即刻聯繫婚宴部,想申請退款,但估唔到得到如此嘅對待。❌同事態度差:聯繫同事之後,該同事一直處事拖拉,沒有心幫助我,問佢問題就一直答非所問,一時又話要改合約,一時又話退款係行政部負責,一時又話退款必定要經佢處理⋯⋯到最後問佢問題,就過咗成個星期先回覆。一間咁樣去對待顧客嘅公司,我覺得係超級不負責任,我俾咁多錢,簡直係用錢買難受。❌公司不肯與顧客承擔風險:呢間公司係一間冇咩良心嘅公司,疫情嘅出現,公司淨係會要顧客單方面去承擔所有嘅風險。我同婚宴部同事講,疫情導致嘅後果都唔係我哋雙方嘅錯,如果提供咗嘅服務可以扣除費用,但完全冇提供服務嘅,請退款俾我。我俾錢所買嘅服務,包括律師證婚、場地等,絕多數嘅服務都冇提供過,但該公司就話我所比嘅任何款項一分錢都唔會因為疫情而退,然後舉例子話俾我聽其他顧客都有撻訂。所以喺疫情嘅情況下,呢間公司係唔會體諒顧客,唔會同顧客一齊承擔風險。我打呢篇野出嚟,係想大家可以參考吓。原本我都見到呢間公司有一啲唔好嘅comment,我以為自己唔
❌婚宴部超级不負責任,超級不推薦。

我打呢篇野出嚟,係想大家可以參考吓。原本我都見到呢間公司有一啲唔好嘅comment,我以為自己唔會遇到,但點知都係呢個情況。我所講嘅以上嘅內容都有WhatsApp為證,如果想了解更多歡迎PM我。