2024-05-17 367 views
不是任食兩小時 是安時段收費 ,若果 你 晚上6點10分到達,若按兩小時計算應該是 8點10分離席。但職員講八點前離席呢 就 收298 元;但 晚上八點 後離席,就3 18元。我就 是旦喇,照八點前離開, 少咗十分鐘。 但職員帶我們埋位時,我哋係兩個人呀嘛, 畀張小學時代書台我們, 擺得 碗筷碟時都擺唔到嘢食啦, 點食buffet呀? 咁咪即係趕我走囉!再回想佢話明任食兩小時,現在按時段收費,咁即是你想食足兩小時,就要搭正去到,即是五點前到,或者六點前到,你就可以食足兩小時, 才能做到精明消費者。但你畀幾百蚊一位 ,但環境服務差,擺唔到嘢食嘅 ,咁食buffet都冇癮啦