2022-06-03 126 views
TGIF!今日終於到星期五啦😆大家weekend終於可以休息下🫡今次我就黎到西環呢間TGIF呢間TGIF都係WFC-Friendly因為我都見到唔少人喺入面做嘢不過嗰陣我去佢好似仲係試業/裝修所以當日比我的環境感覺唔算太舒適
٩(´ε` ٩
~~~~~~~~~~~~~~~~~~♪ Black Sugar Mochi Bagel $50 (7/10) 呢個價錢其實如果單看Bagel質素其實CP值不算高的首先Bagel內餡沒有太多麻糬所以其實單單係食包體🥲但係包體又唔值得咁貴作為一個對Bagel容忍度頗高的人(姐係又乾又硬我都可以啃得滿足既人都覺得呢個包真係太硬少少雖然我都食曬了不過係出於對價錢和食物的尊重所以就算連埋食環境都係低CP強調其實唔係唔好味的黑糖味都足可能呢個就係西環區的價格😮‍💨♪ Dirty $45 (7.5/10) 呢杯dirty叫係好dd啦啡味都香的而且飲落都順滑不過感覺其他地方都可以做到~~~~~~~~~~~~~~~● ● 總結 ● ●如果裝修完的話可能環境相對真係舒服空間感其實頗足所以可以喺嗰度做嘢有Wifi而且純白都幾打卡able既不過正值夏天因為有植物所以都好似
TGIF!

因為我都見到唔少人喺入面做嘢
不過嗰陣我去佢好似仲係試業/裝修
所以當日比我的環境感覺唔算太舒適
٩(´ε` ٩

~~~~~~~~~~~~~~~~~~
呢個價錢其實如果單看Bagel質素
不過係出於對價錢和食物的尊重
所以就算連埋食環境都係低CP
強調其實唔係唔好味的黑糖味都足
可能呢個就係西環區的價格😮‍💨

♪ Dirty $45 (7.5/10)
呢杯dirty叫係好dd啦
啡味都香的而且飲落都順滑
不過感覺其他地方都可以做到

~~~~~~~~~~~~~~~

● ● 總結 ● ●
如果裝修完的話可能環境相對真係舒服