人生幾十年第一次見過咁衰既餐廳,歧視帶小朋友家長,拎左飛都可以唔俾位你,其他人一來即有位,唔使拎飛。星期日下午,帶小孩去到門口,話要等位,俾1號飛。原來其實有位,轉頭2個大人一到,即俾枱佢地直入!門口帶位收左我張1號飛,唔俾枱我俾左剛來既2位大人!我問佢係咪有位,門口帶位竟然重新寫過張1號飛俾我叫我等過!我嘈佢話點解有位收左我飛唔俾位我,其他人一到直入?其他待應見出來了解,其他客都聽到,先話仲有枱無人,依家俾我!原來根本一直有枱,見我1人有1小孩,就一直唔俾枱我!真係我心中全港最衰餐廳第一位!嬲到走左,求其行過太興,門口排隊等位,排到有枱就俾你,無歧視。

2024-04-21
Waiting Time
999 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Lunch