2013-09-08
上回已打場內第二間既食評,然後就係無雙喇..先講之前食依兩間既食評,無雙,依間係初初我試既一間,整體黎講佢既味道係走清淡派,湯底佢雖然話係豬骨,但唔濃偏淡,似雞湯多於豬骨湯,叉燒好瘦,只有一小層既肥肉,食落有D乾。而今次點既係無雙特制拉麵,攞左CALL機(提示器)就可以坐低等,兩邊都係大概等左5~ 10M IN左右,另外一家先取然後就係無雙既無雙特制拉麵,因為老公主食,所以以下既食評係由佢陳述,湯底依然淡且帶雞湯味,但係並上次濃香,麵質彈牙唔淋身,糖心蛋平平無奇無特別,但叉燒依舊失敗,雖然已經比起上次肥,但肉身依舊較乾身而且好散,整體黎講,有比較之下佢真係較差,但係如果本質鐘意雞湯拉麵或淡身既就可能會比較喜歡,我老公亦話尋日想食D淡身既野,所以隨左佢個叉燒,其他佢都尚滿意!
所以隨左佢個叉燒,其他佢都尚滿意!