2018-03-21
小肥牛管理人:電話卜左今日2位,電話對話確認左資料,去到變左9位,店員仍然比左張大枱我,個爐位置較遠。一心決定嚟試下新推出嘅珍珠鍋,$98位,連加一茶芥,職員話約$140位,本人認為都合理嘅,咁就落左單。坐左陣見有細枱,詢問職員可否轉枱,她指有人卜左,所以繼續坐。坐左十分鐘,呢度會收茶芥,但說好的茶係要問先有,接著第一碟新鮮雪櫃取出的烏冬上枱,我倆都期待著“主角珍珠鍋“,結果鍋未到,就先被職員邀請轉到另一張細枱,係好嘅,職員有幫我地搬枱上嘅東西,好戲來了,珍珠鍋的海鮮隨即上枱,十分吸引,眼利的朋友問我“唔係有龍蝦嫁咩?“我都不已為以,隨後向職員查詢,她指龍蝦賣哂,已扇貝補上,還問我不知道嗎?真可愛。電話卜左呢個鍋,都可以唔夠材料,唔緊要,冇咪講聲囉!最可笑嘅係,我睇住啲烏冬同窩在冰上嘅海鮮一路解凍,但我嚟食火鍋,個鍋一路未見影,起碼25分鐘。想讚有一位肥肥女職員係有幫我地跟的,佢知啲嘢上哂枱連鍋都冇,有同我地講唔好意思同立刻追廚房,但有位男瘦應該係主任,原全冇理,睇完行左去。總括:1. 一上到嚟餐廳坐低就冇任何一個職員招呼,收茶芥加小食40蚊就識,茶都冇杯,問先有 2. 叫餐冇人提及過
總括:
1. 一上到嚟餐廳坐低就冇任何一個職員招呼,收茶芥加小食40蚊就識,茶都冇杯,問先有 2. 叫餐冇人提及過冇龍蝦會轉扇貝,通知客人係貴公司責任,顧客有權知道
3. 火鍋重點係個鍋,上哂啲料一段時間,唔上鍋,請問貴公司咩玩法?
一心嚟支持下,完全令本人對貴公司大打折扣,冇哂心情兼失望,冇下次,希望好好改善及提醒員工工作應有的責任。
小市民