2018-09-16
真係未試過一間鋪頭可以嬲到我打負評首先,我果日同朋友經過見到依間新新地既越南菜咁多人排隊,我地就試下啦排隊排左半個鐘,唔緊要,想食好食既野係需要負出嫁啦,一開門入面員工就話,埋邊坐啦,間鋪咁多人咁細,都見唔到個位係邊到,之後比人趕左我地入去比較後既地方坐開始時我見到牆上面有推介海南雞飯,見到隔離檯都叫左,我心諗真係好好食咩,$72一個海南雞飯,本來諗住試,但最後都冇試,因為得果四五舊,同埋聽到隔離檯都話難食最後同朋友叫左火車頭同埋咖哩牛腩飯,火車頭入面既牛丸炸到乾到食唔到,個湯底又好鹹,仲要有兩隻蚊係到,食左一半都冇,牛腩飯,牛腩得三舊咁多多,咖哩味咖識形容,唔同一般既咖哩味,可能越南特產掛,白飯等於爛飯最後環境真係不得了,身邊既磚牆報滿蚊滋地下有小強,廁所入面三隻小強屍體,真係OMG,比錢我都唔會再黎食
最後環境真係不得了,身邊既磚牆報滿蚊滋