聽朋友推介 黎左食 點知伏到死 不知所謂 叫得重慶雞煲 最基本要夠辣 本來都驚太辣 所以叫左中辣 點知毫無辣味 問可唔可以加辣 呀姐話唔得 要加15蚊要辣汁 雞煲唔辣點會好食?所以我加左辣汁 要大辣 點知所謂既辣汁就係雞煲既汁....加埋落去 得個鹹字 連譚仔嘅10小辣都冇...同老闆娘講 佢換左兜比我 同上一兜嘅分別就係多左好多辣椒 我驚鹹所以淨係筆左啲辣椒落去 點知都係咩辣味都無 再同佢講 佢就比多兜我 又係好多辣椒 但係完全無辣味 佢就話無計 話係辣椒問題 食到成肚氣 環境好差 冷氣完全唔夠 食到流曬汗 環境好唔舒服 服務態度極差 鹹到阿媽都唔認得 真係唔洗錢都唔黎呀!唔會有下次仲好意思收我15蚊辣汁錢呢個價錢既雞煲 元朗大把好食過十萬倍
唔會有下次
仲好意思收我15蚊辣汁錢