2018-01-06 295 views
如果用100分做滿分,好對唔住,只係得20分。1. 湯底只有味精,一飲完全口渴;2. 選料垃圾,我食蔥油差燒拉麵,成碗只有油、肥到一夾就爛既「差」燒,真係差到冇辦法形容。3. 價錢離地,碗麵配料除左所謂既叉燒外,只有粟米、海帶、蛋等,卻賣$88,同級數又同款拉麵,相信就只有金太朗,但人家價錢平一半。4. 報導失實,門口貼滿報章、雜誌等報導,以為好有料,點知扮四條,呃街客入局;5. 零服務,全單除左食物之外,會另收加一服務費,但全店店員,只有Hea、更Hea同埋勁Hea,冇服務可言,亦唔會理會客人,離哂大譜。總結,如果嫌錢多又冇地方洗,又中意食伏野既,不彷一試,多謝。
如果用100分做滿分,好對唔住,只係得20分。
1. 湯底只有味精,一飲完全口渴;

2018-01-06
Waiting Time
7 Minutes (Dine In)
$100 (Dinner)