2017-02-03 2496 views
早幾日係社交網站睇到有人介紹咖啡亭呢間自助餐,佢講到明話呢間嘢食品款式唔多,但係夠精,亦見佢段片介紹啲長腳蟹幾有水準,仲要3百幾蚊好似幾抵咁,於是就係2月2日,即係小弟生日嗰日同埋老婆同個仔去食下啦,點知一去到,我只係見到一大班人,係一個約三百尺嘅空間係左穿右插咁攞嘢食,當堂打個突,心諗呢次真係中伏多架喇,希望之後啲人飽咁啲會小人啲啦,入到去坐低左,我就去排生蠔啦,每次排隊大約都會有十個八個人,但條隊係圍住張冷盤枱嚟排,生蠔枱係最入,即係張冷盤枱永遠都係有人係道,而啲長腳蟹,你永遠都係見唔到嘅,每次加長腳蟹時,都係加十令隻腳,一放落去,就會即刻比企係隔離啲人一次攞晒,我成晚都攞唔到,好似搶食咁,總之就不知所謂,生蠔有兩款,味道可以,凍蝦完全冇任何味道,刺身有三文魚,甜蝦,八爪魚,味道還可,其他熟食完全唔掂
2017-02-02
$320 (Dinner)
Celebration
Birthday