2012-09-04
誠意推介, 水準穩定的日式燒肉...每次都來食LUNCH, 已食無數次!!與老公今日放假專登出來尖沙咀食LUNCH!!一去到無BOOK 位,要等位,好彩也只是5分鐘, 第二張枱!!坐響出面等位, 好似身在日本食店一樣,好有日本FEEL!!兩個人坐4人座位, 舒適, 而且旁邊有另一PAIR 客人, 中間有一塊小板隔住, 總算有小小私隱!!我地一坐低就點餐, 可惜有個鐘可按,不過無人應, 要行出房間找人, 這是一個小小缺點!!LUNCH 便宜, 不貴!!老公與我照舊, 不變, 因為這是我們至愛, 老公點了一個SET ,可選兩款肉, 佢要牛肉+豬肉, 加$20 可加大!!$85+$20加大, 有前菜酸酸的沙律開胃, 少量泡菜, 兩舊凍食西蘭花,面豉湯, 蒸蛋(相中未有), 一碗珍珠白飯 ,可免費添飯!!牛肉比較薄, 豬肉好JUICY, 兩樣真是無得頂!! $90伊呂波套餐 ,老公有的食物,我也有,但我還有天婦羅, 細細片刺身!!我就只有一款肉, 我當然要牛肉, 但牛肉比較厚, 但不硬, 好淋,又有牛肉味!!最後,每人有雪糕或者飲品,我地要雪糕, 竟然是柚子味,好正, 又有果肉在內, 好FRE
牛肉比較薄, 豬肉好JUICY, 兩樣真是無得頂!!
食到最後, 成間房得我地倆個!!