2014-12-19
唔知係咪因為天氣凍又加上係平日,店內客人唔太多,完全唔洗等位。迴轉帶上面既壽司廖廖可數,基本上都要搵服務員落單,不過客人唔太多,所以好快就會有服務員過黎。環境都算係咁,除左張枱未抹乾淨,仲殘留上手客人食剩既食物屑之外。兩個人食左二百六十幾蚊連加一,好飽。食物既質素不過不失,唔算好食,但起碼唔難食,覺得還可以接受啦,純粹用黎填肚還ok,但唔會有一種好好味好正好幸福既感覺。佢個炸雞中翼係覺得比較出色既,第一樣到既食物就係佢,但我地冇即時食,放到好後期至食,但仍然好脆,裡面仲竟然有少少肉汁。其他叫既食物,包括有玉子壽司、芝麻八爪魚、花之戀、芝士鰻魚卷、吉列豬扒手卷、日式炸芝士年糕、炙燒辛辣三文魚腩壽司、鵝肝壽司、日式燉蛋、蟹柳沙律船、炸雞軍艦等。日式燉蛋同平時食開既蒸水蛋冇分別。花之戀既三文魚唔夠新鮮。整體黎講還可以啦,可以有下次,當我諗唔到食乜而佢又係附近既時候可以再去既,但唔會專登去食,因為真係好普通既質素。
兩個人食左二百六十幾蚊連加一,好飽。
日式燉蛋同平時食開既蒸水蛋冇分別。
花之戀既三文魚唔夠新鮮。