2012-11-24 10 views
其實我見到之前D食評已經心裡有數,雖然我係有All day breakfast情意結,但我都要好公平咁做個公道:不過不失,OK囉!由於我係ocio食野既時候仲考慮緊要唔要寫食評,所以無影相。不過就算決定寫都未必會影,因為我技術一般,如果影出黎同其他食家影既差不多就懶得影了我去到11點未夠,好似得一抬客,所以非常勤快比位我。明顯為all day breakfast而去,所以用咗半分鐘就決定好食乜。碟野上到,賣相唔算差:一條腸,兩塊火腿,一堆炒蛋,幾塊菜(佢稱為沙律),兩粒cherry tomato,加一塊waffle。雖然唔差,但望落去有d反光,開始諗廚房用咗幾多油。由於無影相,就簡單直接地寫吓我點解咁評分。味道:唔難食,但無特別,就算waffle係呢度所謂名物,我覺得食落都係普通。成碟野咁多材料全部都可以稱為“普通”,就係唔難食,但唔係特別好食,除咗一樣:炒蛋。d蛋....點講呢.....一pat咁囉,太lum啦,阿婆無牙都食到!已經可以被我評為難食架喇,但拉勻成碟,算啦,ok。環境:地方小小,但應該都算係咩都齊掛。但由於成間野都有油煙味,d客人一食完就即刻走,無人留底傾偈,我已經係留

我去到11點未夠,好似得一抬客,所以非常勤快比位我。

由於無影相,就簡單直接地寫吓我點解咁評分。

環境:地方小小,但應該都算係咩都齊掛。但由於成間野都有油煙味,d客人一食完就即刻走,無人留底傾偈,我已經係留得最耐既客人。

服務:er...好難評因為我無特別要求d咩。我其實叫咗early grey tea,我見到有食客話會幫佢加水,我無囉。咁但係我又唔渴,無特別叫佢咁做,但其實可以主動少少,唔加都可以主動問吓掛?隔離抬叫過waitress拎咗幾次野,都非常勤快既。

衛生:一般,唔特別乾淨,但唔嗚糟。就係有油煙味囉

抵食:百物騰貴既2012, 當一個麵包都可以賣$20-$30,$69一個all day breakfast其實唔算貴
總結:咪就係不過不失囉!聽聞呢度拿破侖都做得唔錯,如果有下次的話,唔知 dessert會唔會令我改觀呢
2012-11-24
  • 暫無