2014-06-10
首先鋪位較近地鐵站,旺角E2出口一個街口就到,上到去啱啱9點,唔洗等位,都算快捷。優缺點:坐位空間寬闊,特別係靠邊既卡位,四人座坐得相當輕鬆舒服,因為空間足夠,唔洗左就右就。 通風系統唔錯,起碼對住火爐兩個鐘都唔會有過份焗促感覺。整體環境而言,地面乾淨,擺設同格局凝造出一種舒適感覺。台面爐具新淨,但台面有油肥膩,望清潔能更多留意。 食物質素中上,未至於完全不能入口,唯獨壽司較乾身,肉類較肥膩多油。但勝在食物種類多,其中最欣賞既係啫喱同雪糕,啫喱夠香但溫度唔夠凍,雪糕好食但得4隻味,選擇較少。 服務員態度可接受,但人手望落似係唔足夠,所以服務方面並不能切實處理客人要求。但鋪大員工少,確實有體諒之處。 總結以上,以人均消費~$180既價錢內計,呢間算係一間唔錯既韓燒好去處,特別適合一D對食物要求唔高既食客而又想享受韓燒樂趣既人,始終去得韓燒無非都係想同朋友家人一路食一路傾,座位間格舒適正好為聚腳既好地方。另外,服務員既服務質素受好多
總結以上,以人均消費~$180既價錢內計,呢間算係一間唔錯既韓燒好去處,特別適合一D對食物要求唔高既食客而又想享受韓燒樂趣既人,始終去得韓燒無非都係想同朋友家人一路食一路傾,座位間格舒適正好為聚腳既好地方。另外,服務員既服務質素受好多因素影響,唔可能以兩個鐘既表現落定論,所以希望大家互相尊重,避免衝突!