2017-02-02 712 views
今日人多,係半包場lunch buffet開年飯。呢個buffet實在經典坐低望望四圍環境都ok, 但一望其實估到有幾多地方放嘢食比人自己去拎呢?如我所估,一張L枱一邊係南瓜湯、兩兜沙律菜、粟米、紅菜頭、沙律汁、車厘茄、火腿片、煙三文魚、吞拿魚、巴馬火腿配哈蜜瓜、水牛芝士講曬,要食多幾轉。就係咁,未出事熟食一眼望曬,有六個器皿盛載,分別係肉醬千層麵,有D漏、蔬菜,記得有D西蘭花、薄燒牛、炸蝦、魚柳、茄汁雞翼+肉丸,肉丸唔多ok,味有點怪甜品共有三款, 每件切好細少件, 試咗朱古力cake, 有朱古力味, ok.生果中波蘿較為企理, 好甜, 冇渣整體上食物選擇係少d, 但環璄、服務都唔錯, 食物不過不失
如我所估,一張L枱

講曬,要食多幾轉。
就係咁,未出事
熟食一眼望曬,有六個器皿盛載,分別係肉醬千層麵,有D漏

生果中波蘿較為企理, 好甜, 冇渣
整體上食物選擇係少d, 但環璄、服務都唔錯, 食物不過不失
2017-02-02
$250 (Lunch)