2016-09-05
蛋巢漢堡 $68.我又幫襯哩間銅鑼灣既平價小cafe啦 完全諗唔到食乜好又唔想食太貴就入左黎幫襯😛😛😛😛.為左唔重覆上次叫既野今次揀左burger 份量就細左少少 不過都同個價錢係正比既 話晒冇加一❗️個burger層次分明 最頂係蕃茄醬 然後係流心蛋 一吉開就流晒d蛋黄去塊牛肉扒到 塊扒既肉汁 底既蕃茄 仲有蛋汁令到成個burger冇咁乾身好易入口😛塊扒都煎得好香 我覺得就唔錯既其實.我都係第一次食排包味道既包做burger 尤其烘過後真係幾驚喜 平平地食個唔頹既burger當晚餐都算唔錯.卡邦尼意粉 $75.唔收加一性價高既意粉 講既唔係好食到彈起 而係咁既價錢唔係食劣食😂.好多汁既意粉 雖然係咁 個汁係濃味唔係淡既味道 撈意粉一流😌又有隻一吉就穿既流心蛋 好多火腿同茹❗️唯一唔滿意係麵質 好似煮耐左 做唔到意大利麵硬身感🙈不過又唔算係太淋既 總體都可以 係menu太少選擇下次幫襯又唔想重覆唔知食乜好 hahamatcha magic $68.哩個甜品我就真心覺得唔值哩個價😂首先球雪糕味道真係好普通 然後個綠茶海綿圈圈好細個 咬落去麻麻地 冇乜味道 可能我淋得唔好係要靠個抹茶煉奶先入味
卡邦尼意粉 $75
matcha magic $68
哩個甜品我就真心覺得唔值哩個價😂首先球雪糕味道真係好普通 然後個綠茶海綿圈圈好細個 咬落去麻麻地 冇乜味道 可能我淋得唔好係要靠個抹茶煉奶先入味⁉️不過我幾中意個奶 好好味😍
個海綿圈圈得個頂有朱古力甜味 仲有好少好少既粟米片拌碟❗️我都係覺得咸點略勝一籌 同抵食好多😌
服務方面店員係好friendly既 冇加一都有水飲