2016-07-10 663 views
星期日嘅銅鑼灣到到都多人,想一個人坐低食下嘢都唔易,咁啱經過呢鋪頭門口,見佢介紹嘅嘢食都幾吸引,就落去試下~環境:落到去鋪面都幾整潔,全店可坐約50人,可能下午茶時間,人唔算多,服務:全店員工都比較年青,雖然見佢地好開心咁傾計,但對住客人時有禮貌,呢方面值得一讚~食物:我選擇咗佢一個脆皮牛腩麵餐,等咗大約15分鐘,先試個麵,麵煮得剛剛好,唔會太硬,食落亦唔會一口鹼水味,再試脆皮牛腩,雖然份唔算好大,但一定係新鮮炸起,非常脆口,而牛腩亦適心處理過,入口即溶,好食,加埋麵同油菜就一定夠飽,可以再嚟食~~P.S.呢間鋪除咗麵食,重有點心,下次再試~~
P.S.呢間鋪除咗麵食,重有點心,下次再試~~
脆皮牛腩
2016-07-10
$72 (Tea)
脆皮牛腩