2022-01-02
今日LUNCH過咗嚟呢邊食, 雖然個名有個喵字, 但原來係冇真貓咪喺到既, 呢到既環境都寬敞, 冇壓迫感幾舒服, 1:15過到嚟唔駛等位真係好, 今次我試咗個麵同飯再加特飲豬骨濃湯豬軟骨拉麵 - 成條豬軟骨上, 份量算多, 而拉麵既份量係出面加底既SIZE, 所以一定飽, 而味道亦都唔差西京銀雪魚飯丼 - 銀雪魚好似細條咗少少, 但味道係唔錯既, 賣相都好吸引雲朵草莓芒果冰 - 原來雲朵係棉花糖嚟, 好好味, 而草莓芒果冰都好飲雲朵荔枝蝶豆花梳打 - 賣相真係好吸引, 打卡一流, 味道亦都唔錯總結 : 價錢呢到係中上既, 叫特飲既當然係貴啲, 如果相比樓下果間, 我會貴少少選擇呢間, 大家既裝修差唔多, 一個係台灣文青, 而呢到就歐陸文青FEEL, 因為播英文歌, 我去過咁多間CAFE餐廳好少會揀英文歌去播, 感覺不錯