2021-12-21 38 views
友人之前嚟食過,大推~見全場爆滿,果真好介紹鴨肉生菜包平時多見生菜包用豬肉,呢度有鴨肉,咁特別,試試先~本身調味適中,食落鴨肉碎配生菜都幾好味,無豬肉咁多肥膏,啱我丫。麵包焗咖喱軟殼蟹😆比想像中巨型!應該4-5人食先好嗌。麵包好鬆、好脆,就咁食都正!咖哩軟殼蟹掂👍🏻咖哩味香濃不辣,軟殼蟹炸得唔錯,好夾。泰式炒花甲用咗好多香草、九層塔炒,個汁同d配菜好好食。而花甲入哂味,當然唔可以錯過~冬陰公海鮮金邊粉冬陰公湯底,味道對板,少酸少辣。配金邊粉,d粉係碗入面未散開,反而唔會浸淋哂,保持到它嘅質地;同時慢慢吸收冬陰公,幾好食。凍咖啡少冰少甜睇它偏深啡色,咖啡味重、奶味輕,少甜真係微甜,完全啱晒我口味😬😬
友人之前嚟食過,大推~見全場爆滿,果真好介紹

鴨肉生菜包

麵包焗咖喱軟殼蟹

泰式炒花甲

冬陰公海鮮金邊粉

凍咖啡少冰少甜
2021-12-16
$250 (Dinner)
  • 鴨肉生菜包
  • 凍咖啡