2014-04-13 1818 views
係觀塘想食印尼野搵左呢間來試, 搵間鋪既時候先發覺, 有d遠離個mtr, haha碟頭份量一般3-4人用的我地一行5人, 所以可以叫好多個菜沙爹牛串, 味道唔錯巴東牛, 正常的辣, 幾惹味, 不過牛肉本身的質料唔高, 所以差d, 不過呢個價錢, 好明白既格多格多,家鄉風味, 作為前菜, 3一食一碟應該ok, 人多就可以叫多碟,開開胃 粟米餅, 唔夠香口, 粉多, 而且太厚, 可以整薄d香口d咖哩雞, um... 汁稀而啖, 普通的雞, 如果想汁撈飯, 用沙爹汁會比較好個魚, 唔記得左個名, 唔辣的, 好香口, 唔錯, 有點像咸魚, 馬介休個d, 不過無咁濃味同無咁咸的印尼春卷, 入面係素的, 口感很好, 由不同的菜絲組成鋪比較細, 一路都好多人想入來食不過無位, 果然受歡迎
係觀塘想食印尼野
碟頭份量一般3-4人用的
我地一行5人, 所以可以叫好多個菜
沙爹牛串, 味道唔錯

粟米餅, 唔夠香口, 粉多, 而且太厚, 可以整薄d香口d
印尼春卷, 入面係素的, 口感很好, 由不同的菜絲組成
鋪比較細, 一路都好多人想入來食不過無位, 果然受歡迎
2014-04-12
$180 (Dinner)