2022-02-10 54 views
"𝐎𝐩𝐚 𝐌𝐞𝐝𝐢𝐭𝐞𝐫𝐫𝐚𝐧𝐞𝐚𝐧 𝐁𝐚𝐫 𝐀𝐧𝐝 𝐁𝐢𝐬𝐭𝐫𝐨 "⚓️𝑷𝒐𝒓𝒌 𝑹𝒊𝒃𝒔 $248Pork Ribs 味道酸酸甜甜,味道剛剛好有埋薯條整體感覺豐富D都比想像中大份喎~肉質未係一咬就爛個種如果可以再淋多小小就perfect 👍🏻👍🏻𝑮𝒓𝒊𝒍𝒍𝒆𝒅 𝑫𝒖𝒄𝒌 𝑹𝒊𝒔𝒐𝒕𝒕𝒐 $148Risotto黎講算係無乜驚喜D意大利粒唔夠口感D鴨胸都係平時食開既味道𝑶𝒑𝒂 𝑺𝒑𝒆𝒄𝒊𝒂𝒍 $148-呢個pizza烤得好香脆D配搭幾好 有d菇 chilli sour cream 唔辣既 個sourcream 似乳酪𝑷𝒐𝒑𝒄𝒐𝒓𝒏 𝒔𝒐𝒖𝒓$118 推介Popcorn|Whiskey| caramel🍸勁!好!飲!個種香味真係世界正 d泡沫係重點好滑 好香粟米焦糖味🌽酒味唔濃 可以濃d要襯住啲冰未溶之前盡快飲~溝淡左就似檸檬水兩個人食呢個份量岩岩好👫餐廳環境比較昏暗枱上會有小蠟燭🕯️餐廳音樂唔會好嘈吵可以靜靜地傾下計食下野都幾舒服⭐️

𝑷𝒐𝒓𝒌 𝑹𝒊𝒃𝒔 $248
Pork Ribs 味道酸酸甜甜,味道剛剛好
有埋薯條整體感覺豐富D
都比想像中大份喎~
肉質未係一咬就爛個種
如果可以再淋多小小就perfect 👍🏻👍🏻