2020-05-22 740 views
放工行到依間餐廳,因為疫情關係而有1.5米依個情況出現,附近出名既鋪頭都好多人排隊,感覺仲要等好耐添,咁所以我就再行入到d見到依間冇乜人既餐廳入去試下,肚餓叫左個皇牌什排,肚餓叫依個通常都冇死,因為通常依d份量都好多,咁就試下好唔好食。皇牌什排 - $98 (可配飯,意粉,薯角),入面有雞排,豬排,雞肉腸同煙肉。醬汁就冇得揀,只有黑椒汁。我覺得雞排比較"鞋身"少少,如果唔係肚餓其實塊雞排都真係唔係咁好食,豬排就唔錯,比較好入口,撈埋黑椒汁更好,雞肉腸都一般般,咬落去冇乜汁,比較乾身,至於煙肉味道都濃,一般水準。如果係肚餓而唔係好介意食物質素,我覺得可以去下,都係普通茶餐廳水準,但價錢比較貴左少少。
2020-04-18
$98 (Dinner)