今日約咗朋友去咗紅磡以間balling度食飯,咁其實入面嘅裝修都幾有class。 見到佢都有擺啲心思係啲裝修度,雖然個場唔大,但係我注重嘅食物嘅質素,咁大家睇下我以下食咗啲乜。是日餐湯: 呢個餐湯係忌廉湯,咁其實忌廉湯係我至愛, 咁我自己覺得餐湯就不過不失啦。 不過反而我覺得個餐包就幾有特色, 因為係蒜蓉包而且係熱嘅,我覺得幾好味。溫泉蛋帶子黑松露沙律: 呢個沙律夾雜著極香嘅黑松露味所以食起身呢令人感到幾有class。 最重要嘅就係佢個溫泉蛋做得非常之嫩滑及有濃烈嘅蛋味,食落令人愉悅呀。羅勒椰香青檸香辣鮮蜆意大利粉: 呢個意大利粉係我朋友order嘅咁我試咗幾啖,其實呢個意粉佢啲蜆 都幾新鮮,食到都有啲蜆肉,至於佢個意大利粉我覺得就比較清香嘅羅勒味 ,但係就都幾有泰式嗰種辣味。美國肉眼扒 (10 oz)配薯菜:呢個肉眼非常之多肉汁同埋非常之鬆軟,口感同埋肉質一流, 雖然我係叫咗10安士但係感覺上塊10安士真係畀足10安士,因為係出面其他餐廳食10安士都好似冇咁大塊,再加埋佢啲薯菜 ,食落去都幾飽。最後我同朋友飲埋杯凍檸茶就閃人, 咁其實呢間餐廳我覺得應該新開咗冇耐,咁佢食物嘅質素我覺得

最後我同朋友飲埋杯凍檸茶就閃人, 咁其實呢間餐廳我覺得應該新開咗冇耐,咁佢食物嘅質素我覺得都唔錯,所以如果有朋友係生日或者啲喜慶節日,大家都可以試下喺呢間餐廳度慶祝。