2022-09-30 62 views
Y So Tasty坐落尖沙咀,環境舒服,依家又做緊英超,呢度有得睇波,陪屋企人/另一半黎就岩晒!🤭手工啤🍻呢度依家做緊promotion,手工啤只係$38/一罐,聽店員講每一期都會有唔同嘅promotion,特別係而家開始播英超,就出咗呢個promotion。其中一個店員推介期間限定,全球限量手工啤,係龜波氣功💥龍珠迷必叫,啤酒口感好豐富,一路飲都有唔同嘅感覺,飲到最後會有少少苦澀味,但整體都香醇好飲!西班牙伊比利亞豬肋排配秘製燒烤醬$298🍖豬肋排分量十足,岩晒多啲人一齊食一齊share,燒烤醬好濃味,岩晒重口味人士,啲醬同豬肋骨好夾,豬肉肉質又腍身,唔會乾柴咁,好好食呀!珍珠帶子蜆肉配海膽醬忌廉意大利飯$208🍚鮮甜嘅海膽醬充滿成個飯,而且海膽意大利飯係出面比較少見,啲飯每一粒都有滿滿既海膽香,完全唔腥臭,加上鮮甜帶子同蜆肉,好食到不得之了!

手工啤🍻

西班牙伊比利亞豬肋排配秘製燒烤醬$298🍖