2016-04-27
有個同事係貓痴嚟, 對貓或者貓物品一樣瘋狂, 一比佢發現到這個貓餐簡直發瘋了, 要即刻約我去試, BOOK好日子後, 準時放工就趕去與貓約會, 真心有驚喜喎哩個杯好美, 白色美美的, 手柄係貓尾, 同事見到已經開始心花怒放, 我覺得好優雅美麗嘅嘢實在令可以令心情快速放鬆, 加埋哩棵花同香薰, 已經可以將返工嘅壓力一掃而空, 實在醉人~.~野餐籃呀~~~勁PRO, 勁正, 未開就已經見到個貓咪樣, smile緊架, 見唔見到*v*打開野餐盒內, 個蓋後有餐具, 勁野餐FEEL, 個碟係貓咪樣架A.A, 勁靚呀, 雖然唔可以用作進餐, 但見到真係好開心, 如果可以拎去草地上就勁正, 嘻嘻內裡食物都好有驚喜, 嘩! 好多貓呀~每件都好仔細~ 我食都要小心翼翼你睇, 連pancake被上面都有細細隻貓貓印架, 非常可愛馬卡龍上面嘅貓圖又有我喜歡的鵝肝餅窩夫, 有Vanilla味同朱古力味, 好好味哩件件HAM腸卷的東西, 加左茄汁, 配起上嚟好好味的一款咸點.食完後原來會有杯湯, 係, 龍蝦湯, 唔會好濃味, 覺得好好以為食完, 原來有嘢玩, 店員會比一個硬幣你出去扭蛋, 非常有趣, 同同事好
哩個杯好美, 白色美美的, 手柄係貓尾, 同事見到已經開始心花怒放, 我覺得好優雅 美麗嘅嘢實在令可以令心情快速放鬆, 加埋哩棵花同香薰, 已經可以將返工嘅壓力一掃而空, 實在醉人~.~ 野餐籃呀~~~勁PRO, 勁正, 未開就已經見到個貓咪樣, smile緊架, 見唔見到*v* 打開野餐盒內, 個蓋後有餐具, 勁野餐FEEL, 個碟係貓咪樣架A.A, 勁靚呀, 雖然唔可以用作進餐, 但見到真係好開心, 如果可以拎去草地上就勁正, 嘻嘻 內裡食物都好有驚喜, 嘩! 好多貓呀~每件都好仔細~ 我食都要小心翼翼 你睇, 連pancake被上面都有細細隻貓貓印架, 非常可愛
馬卡龍上面嘅貓圖 又有我喜歡的鵝肝餅 窩夫, 有Vanilla味同朱古力味, 好好味 哩件件HAM腸卷的東西, 加左茄汁, 配起上嚟好好味的一款咸點. 食完後原來會有杯湯, 係, 龍蝦湯, 唔會好濃味, 覺得好好 以為食完, 原來有嘢玩, 店員會比一個硬幣你出去扭蛋, 非常有趣, 同同事好耐都未玩過了
會有機會扭到頭先野餐入面好可愛嘅貓公仔, 或者迷你香薰樽頸鏈, 不過就要自己買香薰入 哩餐真係好滿足, 同同事又玩又食又興奮, 回家途中大家都好回味!