2016-01-11 367 views
3/1喺The Captain's House吃了頓超級豐富午餐後便跟車爸爸一起去剪髮,染髮攪到接近晚上7點半才整完但我倆還絲毫餓意也沒有跟著我眼仔碌碌看住車爸爸誠懇哋說不如來個甜品晚餐吧!!他竟欣然接受喎haha得米^0^甜品當然要食雪糕嘛!Check in Tokyo坦白講真係低低哋的我被那可愛雪糕模樣吸引到好吧那便乖乖放下銀兩好像$45~揀咗季節限定"焙茶"雪糕店員好細心組裝成馴鹿模樣嘻嘻可惜有點......味道方面坦白講同Via Tokyo差太遠了(真嘴刁)焙茶味甘醇沒夠雪糕質感也未做到滑溜這個價位真的未能收貨呀!!
2016-01-03
TakeAway
$45 (Other)