2008-06-10
5月30日, 今日真係要好好紀念呀~ 係第一日坐呀比車~呀比專登車我去西灣河食糖水呢~~~ 太幸福了~~~ keekeekee::: 楊枝甘露 ::: $20哈哈~ 瘋狂喜歡西柚同芒果的我竟然係第一次食呢個糖水呢!! 外賣個都唔細架~ 仲有幾粒冰係度應該係保持佢夠凍. 好香甜~ 有好多西柚肉, 好爽~ d西米軟淋淋~ 芒果好甜~ 成碗野口感好豐富~ 唔知其他地方既楊枝甘露係咪都係咁好食架呢?::: 芒果酒釀小丸子 ::: $22唔知係咪食完楊枝甘露先食佢, 感覺上佢無甘甜. 但係就食到淡淡既酒味. 隻酒似係中式既米酒之類, 有少少怪... 芒果都好好食, 小丸子好煙韌, 但係冇乜味~ 但係我地都覺得個酒味唔好飲...我地泊咗架車係明記出面... 一路食一路見到有好多人黎買外賣~ 專登駕車黎買既人都唔少~ 而且, 想去西灣河食糖水, 除咗呢度都唸唔到仲可以去邊lu~
::: 楊枝甘露 ::: $20
::: 芒果酒釀小丸子 ::: $22