2019-05-30 220 views
見到好多好評,所以帶著期望。當晚超級大雨,好多人有遮都企左喺時代廣場等細雨小小先行,等左一陣都無細到,於是的起心肝行,點都係要濕。大家都急步行,雖然有遮,我基本上都濕晒,尤其對鞋,鞋內裝滿水,點知去到仲要等好耐𨋢,部𨋢等好耐仲喺廿幾樓。一到餐廳打開門,好舒服,擺設、氣氛都好有家的感覺,又靜靜地,同外面大雨的忙亂情況好大對比,加上等𨋢等好耐,心情本身唔太好,奇怪地一入間餐廳就已經轉得心情好好多。當然第一時間去厠所抹腳抹鞋😅😅經歷一輪衝鋒陷陣落大雨來到,就特別叫個黑松露薯條歎下,之前有其他餐廳整得好好食,所以有期望,換來就有失望,唔係難食,只是沒有預期中的黑松露香,味道不突出,黑松露亦不如我之前在別的餐廳食過的美味,不推介這個。本來期待呢個海膽牛油果意粉,海膽味不講其實唔知有,食唔出味。最讓我喜歡係個環境,真係好舒服,服務非常好,親切有禮,好適合傾計、談心、閨蜜訴心事等。對食物味道要求則一般。
見到好多好評,所以帶著期望。

黑松露薯條

海膽牛油果意粉

2019-05-07
$222 (Dinner)