今日經過女人街見到呢間嘢,第一次見到餐廳係專賣淘寶成日見到嗰種粉,變到成條街得呢間嘢冇乜人排隊,所以入去試吓。點知真係好伏!1.環境:超級無敵污糟,啲枱冇人抹枱,上一手食剩嘅嘢全部喺張枱,叫我哋坐低⋯以為佢會抹吓,最後都係冇。仲要成地都係垃圾,好恐怖!2.服務:好得人驚,服務極之差!唔係冇服務咁簡單,係極之冇禮貌,好恐怖!如果唔係朋友想食,我應該拍枱走人!首先,唔抹枱,叫咗10分鐘都唔俾餐單我哋,間鋪冇乜人,唔忙,咁都可以懶到咁。到我哋圈晒食乜嘢,舉手又扮睇唔到,碌大隻眼望住我哋,都係唔過嚟⋯想喺OpenRice見到啲食評,都有部份人話店員態度相當差,今次我終於見識到⋯好明顯係針對緊香港人!3.食物:就係一碗比較臭嘅米線,湯底冇乜特別,就係好鹹同埋好難,同淘寶買到嘅冇乜分別。見到人哋食炸蛋,我又試下,超恐怖,好難食,將隻雞蛋整到地獄化⋯好似鑊撈嘅味道⋯你幻想啲嘢烤都差唔多燶,又冇乜味道,好似食緊發泡膠咁⋯世界第一劣食⋯小龍蝦麵更加唔洗食,湯底更加淡,隻龍蝦裏面直頭冇乜肉,唔值得食⋯通菜仲恐怖,冇乜葉,俾晒啲莖我⋯4.大陸人:呢間餐廳裏面九成都係大陸人,包括員工都係大陸人,我眼見佢哋對大

通菜仲恐怖,冇乜葉,俾晒啲莖我⋯

4.大陸人:呢間餐廳裏面九成都係大陸人,包括員工都係大陸人,我眼見佢哋對大陸人服務正常,但係對香港人係用虐待式嘅服務!真係要小心處理,建議大家都唔好再去!