海膽黑松露忌廉汁扁意粉Price:$148📌呢個真係必食,好推薦!👍🏻海膽唔會好苦,撈埋黑松露一齊食,黑松露嘅香味加埋海膽嘅鮮味同口感真係不得了☺️意粉又整得夠Creamy,3重享受真係好正😋😋重點分量夠哂多,食完呢個好濟好滿足啊~安格斯牛面頰肉配薯角Price:$168📌牛面頰肉好少見,所以即刻叫嚟試下。肉質好嫩,好容易切得開😙但淋喺上面嘅醬汁,味道有啲似BBQ味,同面頰肉唔太夾,呢度小小失望🙊UnicornPrice:$24(跟餐半價)📌Unicorn隻色好靚😍係紅肉火龍果同藍莓沙冰,飲落好Fresh同飲到生果鮮甜🤩入面真係有火龍果肉同果籽㗎!再撈埋上面啲Cream一齊飲,增加口感,飲完覺得好健康😂
海膽黑松露忌廉汁扁意粉
Price:$148

安格斯牛面頰肉配薯角
Price:$168

Unicorn
Price:$24(跟餐半價)