2017-04-24 7285 views
約咗一大班friend去附近party玩之前,一於自私同男朋友加一個死黨去食,所以兩男一女可以享受到優惠。想去食返餐飽嘅因為見friend介紹所以先回去食價錢一般夜晚算係正常唔算特別平特別貴入到去枱面餐具都算係整齊同都幾多人食八點入座都有九成滿。首先係魚生方面,三文魚的脂肪比例唔多,不過就切得幾厚,一件等於外面兩件,加上入口都好軟幾新鮮,就算唔肥但都易咬,加上d色望落同味度都幾鮮,可以食下。另外的甜蝦肉質有得咬,幾鮮甜同厚身,而且都唔細條👏。外面有少少熟食可以自己拎,例如碗仔翅入面有好多冬菇金菇粉絲同腐皮,唔算好鹹嘢食未嚟之前可以估下口癮。呢個係一口牛,啲牛肉都幾大粒而且入面唔會好熟有少少粉紅色,同埋都幾重牛肉味,而且出面有少少黑椒汁蔥花同蒜粒所以令到食落都幾香口。肉質都夠肥所好易咬,我最少食左三碟。如果每碟份量可以多一半更好。風沙雞翼就真係睇唔出有幾風沙,同普通炸雞翼差唔多,味道少少咸同係岩岩炸起所以好脆,肉質岩岩好唔算老。隔離的炸餃子較好,皮脆唔厚同入面的肉夠多,成隻唔大所以可以叫多d食。一口芝士炸粉算係厚,不過入面芝士好香就會補救翻可以拉芝同夠熱,炸粉少d芝士多d就一流。汁燒五花

汁燒五花肉的汁係洋蔥汁,好有家的感覺。碟肉有好多洋蔥,都夠稔,加上五花肉夠肥同稔,可以叫多碟食。
果度的飲品種類正常,女仔可以試下芒果啤酒,酒味唔重好香
店員唔會漏單同積極清碟👏只系最尾走個時d職員明明見到都吾講笑88 但平時上落菜都ok 但笑容一般下次去開長沙灣可以試下。
2017-04-19
Type of Meal