2019-06-24 571 views
今次就揀左呢間超人氣既東北菜餐廳,見咁多人排隊,就梗係卜左位先去啦😌我地提早左4日卜都係得返6點或者9點🧐所以可以想像下受歡迎既程度有幾高😮北京烤鴨(半隻)($168)份量都算多,而且燒得唔錯,脆脆既鴨皮夾雜住少少肥膏同埋鴨肉,幾juicy💦不過如果熱返少少會更好😂包鴨既皮比較薄不過都唔錯,粉味唔會太重👍🏿另外青瓜同蔥頭都係免費任加千層醬豬耳($16)廚師將豬耳切成薄片,令到望落有千層既感覺,而且口感比切成條狀既豬耳口感更加豐富,更加脆🤩加埋個麻麻辣辣既醬十分惹味,絕對值得encore🥳高力豆沙🥧($12 each)軟綿綿既外圍,咬落好似棉花糖咁,再加埋甜甜既紅豆蓉,甜度適中👍🏿 我地仲另外叫左糖醋魚同餃子,兩樣既份量都多,不過味道就普通所以唔待別介紹🤫甜品其實我地原本想試蘋果拔絲,可惜賣曬,所以無緣😭我覺得唔洗排隊都可以一試,因為食物既質素唔值得排咁耐🤔不過勝在價錢夠平民化,我地叫左咁多樣野都係4百令蚊埋單

北京烤鴨(半隻)($168)
北京烤鴨(半隻)

千層醬豬耳($16)
千層醬豬耳

高力豆沙🥧($12 each)
高力豆沙

2019-06-22
$160 (Dinner)
北京烤鴨(半隻)
千層醬豬耳
高力豆沙