2016-07-28
早果排聽朋友講呢度有間打冷好得,今終於有機會黎試下!四人行,叫左四個送一個麵,共約六百蚊,食到飽晒!潮式爆花蠔餅剛炸起,脆卜卜!加入葱花,多一重“”清香“”既味道!係廟街食果啲多粉少蠔,呢度啖啖蠔!又大只!味道剛好,雖然係炸,唔會係好熱氣既感覺。大拼盤鹵水拼盤,有紅腸,大腸,生腸,鵝肉,鹵蛋等共十種食物!每樣食物都好入味,但又唔會係咸果種,鹵水又香又好味,唔會係平時買鹵水汁果啲超香但假既味道!大拼盤款式多,一次過滿足唔同人既願望!正!避風塘老虎蝦顧名思義,只蝦超大只!好好肉!只只大過手指公!師傅炒得夠鑊氣,辣辣地好惹味!銀芽肉絲炒麵上面軟熟多汁,下面脆卜卜,配合得剛好!生福白鱔煲呢個我超愛!!!一定要試!魚唔“”老“”,唔“”鞋“”,熟度剛剛好,好幼滑!一煲好大煲!加埋果皮同勁多葱蒜,帶出鮮味,好好好食!呀媽連蒜頭都食埋!是日糖水,喳咋係送的!!!足料,唔係太甜,細細碗,份量剛好!總括黎講,呢度啲野食高水準,款式多,最緊要味道剛好,唔會太咸,食完無成日飲水!值得一試!
四人行,叫左四個送一個麵,共約六百蚊,食到飽晒!
潮式爆花蠔餅
潮式爆花蠔餅
大拼盤
避風塘老虎蝦
上面軟熟多汁,下面脆卜卜,配合得剛好!
銀牙肉絲炒麵
呢個我超愛!!!一定要試!
生福白鱔煲
係送的!!!
足料,唔係太甜,細細碗,份量剛好!