2023-08-25 1934 views
話說最近時常在家附近尋找好去處前排比我喺 The Silveri搵到間正嘢餐廳位於酒店內環境又大又靚 落地玻璃出邊就係小公園雅致兼有渡假風🏖️試咗4道菜晚餐非常有驚喜!價錢又合理👍🏻每日都會有不同嘅美食主題絕對值得嚟試吓~~~!🩵GOURMET EXPERIENCE 每位 HK$498🩵🔸八爪魚薄片 好鮮甜彈牙,唔會太薄所以口感好正,配三文魚籽、茄子蓉醬及蘿蔔,感覺好fresh又開胃。🔸65 度溫泉蛋 配黑毛豬火腿、時令蘆筍、荷蘭汁火腿充滿鹹香味,溫泉蛋及荷蘭汁令到口感好順滑,加埋爽口蘆筍,成個配搭好完美!超級好食❤️❤️❤️🔸烤阿特蘭大拖釣海鱸魚 肉厚而滑,配大澳X.O.醬好鮮香惹味!配菜係番茄茴香及小扁豆酸酸甜甜,小扁豆煮得軟硬適中,好食。🔸澳洲 M8/9和牛扒 肉質彈牙鬆軟,揀咗五成熟,非常juicy配幼滑薯蓉、洋蔥及黑欖汁味道層次豐富。🔸72% 暖朱古力撻上層是可可雪葩、中間是朱古力軟蛋糕、下層是脆脆餅底,口感超正!朱古力味勁濃郁,愛朱古力人士一定要試!!💯❤️
話說最近時常在家附近尋找好去處
雅致兼有渡假風🏖️
試咗4道菜晚餐
非常有驚喜!價錢又合理👍🏻
每日都會有不同嘅美食主題
絕對值得嚟試吓~~~!

🔸八爪魚薄片
好鮮甜彈牙,唔會太薄所以口感好正,
配三文魚籽、茄子蓉醬及蘿蔔,感覺好fresh又開胃。

🔸65 度溫泉蛋
配黑毛豬火腿、時令蘆筍、荷蘭汁
火腿充滿鹹香味,溫泉蛋及荷蘭汁令到口感好順滑,
加埋爽口蘆筍,成個配搭好完美!
超級好食❤️❤️❤️

🔸烤阿特蘭大拖釣海鱸魚
肉厚而滑,配大澳X.O.醬好鮮香惹味!
配菜係番茄茴香及小扁豆
酸酸甜甜,小扁豆煮得軟硬適中,好食。

🔸澳洲 M8/9和牛扒
肉質彈牙鬆軟,揀咗五成熟,非常juicy
配幼滑薯蓉、洋蔥及黑欖汁
味道層次豐富。

🔸72% 暖朱古力撻