2022-10-17
依間意大利餐廳有室內外 環境大 好適合一班朋友聚會同搞生日party 室內有時仲會有live show!!!菜式選擇都多 因為兩人去吃晚餐 試唔到太多性價比高 質素不錯的一間餐廳 每樣都好吃!!!建議星期六日晚去都先book位 因為室內外7點後幾乎坐滿~整體來說很推薦!!下次會帶屋企人一齊黎食 chill chill(≧∇≦)/ ✿ 藍青口 Blue Mussels $195Total有12隻 主要用大蒜、辣椒同白酒炒煮!!!個汁幾特別 我都幾中意 好味(^ω^) ✿ 意大利辣肉腸薄餅 Pepperoni $125@10”有10”同12”選擇 即叫即整 依款pizza加入聖馬扎諾醬、意大利辣肉腸同芝士(^ω^)配料十分充足 我同朋友都好喜歡依個!!!pizza仲可以揀薄定厚批~依個size分到6塊 兩人吃好足夠!!!✿ 大蝦意大利飯 King Prawn Risotto $140飯面有隻超肥美的大蝦 好鮮甜好好味 加咗胡椒醃製👍🏻加入番茄、大蝦、蘆筍同帕爾馬芝士 而飯質剛好 可以傑身小小會更好 酸酸甜甜幾開胃!!!very good!!!✿ Daiquiri (Peach) $88✿
菜式選擇都多 因為兩人去吃晚餐 試唔到太多
性價比高 質素不錯的一間餐廳 每樣都好吃!!!
✿ 藍青口 Blue Mussels $195
Total有12隻 主要用大蒜、辣椒同白酒炒煮!!!
個汁幾特別 我都幾中意 好味(^ω^)
✿ 意大利辣肉腸薄餅 Pepperoni $125@10”
飯面有隻超肥美的大蝦 好鮮甜好好味 加咗胡椒醃製👍🏻
加入番茄、大蝦、蘆筍同帕爾馬芝士
而飯質剛好 可以傑身小小會更好 酸酸甜甜幾開胃!!!
very good!!!
✿ Daiquiri (Peach) $88
✿ Smoothies (Coffee) $68