2021-08-15 52 views
東涌海旁呢度新開咗好多新嘅餐廳,今次都係第一次嚟。佢間餐廳擁有無敵嘅海景,望住機場的方向,不時都見到飛機升降。環境舒服,我哋咁岩坐咗喺窗口位,仲可以打桌球添!食物都幾多選擇,蟹餅都炸得幾脆,食到一疏疏的蟹肉,非常之開胃。個手工意粉Tagliatelle ($158)嘅質感比較彈牙,煙肉都好香口,蘑菇好juicy,撈埋一齊嚟食幾好味,我覺得如果多番啲汁會再更加好。燒春雞 ($228)好大隻,賣相都非常之靚,中間仲好新穎咁加咗啲檸檬喺度,令到成隻雞好有鮮味,而且雞肉嫩滑,兩個人真係食唔晒呀。最後就叫咗個甜品Baked Alaska ($78)上面係蛋白,中間係士多啤梨雪糕,底層係蛋糕,口感特別而且一d都唔膩😍