2018-12-08 454 views
今日終於試到超水準的食物及親切的服務,肥老闆還親自推介新菜式 - 燒粉腸!因為太好味忘記影相,所以只好推介其他好‘西’也..點了明太子雞翼、鵝肝多士、栗米、一口芝士等等....每一串都食到肥老闆的用心製作,絶無欺場,但一定要推介其燒魚技術,今日點了一條燒馬友,肥老闆除左將條友燒到美味無窮,最厲害想到用馬友魚皮作調味之用,連醬汁都唔駛!還有最厲害保留成條魚的魚油,唔係誇張,呢條友真係我近五年來最好食的燒魚,必定番焯...除了食物超水準外,老闆娘服務親切及其兒子亦非常可愛,今日晚飯真是樂而忘返,請唔好介意小弟拍照水準,因為真係唔習慣相機先食而經常忘記!希望短時間內再同內子享受肥老闆精彩廚藝

希望短時間內再同內子享受肥老闆精彩廚藝

• 燒馬友