2020-06-10 336 views
有罷市有支持嘅小黃店💛我哋本身係想試隔離嗰間酒盜架 去到發現佢full booking左無得試😢之後發現原來嗰條街成條街都係黃店 我哋今次就試咗呢一間先 之後再試埋其他嗰啲😎😎·古滑雞飯$60呢一個同張相睇落一樣咁滑🤤佢啲肉係真係好滑好嫩 質感好好 連個雞皮都做得好好🤤之後佢個汁係有少少酸酸辣辣咁既 勁夾 之後佢個油飯又係超正 超香得黎唔會過油 我唔係特別鍾意食飯都勁鍾意🥰🥰·咖喱roti $35韭菜花 蒜芯 $24阿羅街沙嗲串(3串) $35因為我哋唔想嗌兩個主食 所以我哋就嗌多咗啲小食 但我覺得佢啲小食比較一般🙊🙊無個滑雞咁驚艷😂😂佢個咖喱roti個咖喱汁都幾好食 幾惹味 而且都幾辣 不過可能因為入邊冇肉 淨係得咖哩 所以味道無平時食咁豐富🤔佢個菜就普普通通啦 之後個沙嗲串就真係麻麻地 佢個肉質比較un少少 個沙嗲汁又係比較一般🤭·#rbyeat#rby小黃店#rby東南亞菜#rby北角·📍北角錦屏街後街29號A舖地下
古滑雞飯$60

#rby東南亞菜
#rby北角
📍北角錦屏街後街29號A舖地下
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$100 (Dinner)
古滑雞飯