2021-04-05
訂左7:00枱,入面大把空枱,6:55都唔會俾你入,即使佢個電梯大堂只有8呎位企成十個人迫到電梯都出唔到。兩個人俾4個位嘅枱我地以為咗好咁鬆動,然後叫我地坐埋一邊因為啱啱死角位要留條路俾入面枱出入,算啦無計個fd book嘅咪一齊試下囉。先嚟個湯底好驚訝,居然個湯底材料完全係生嘅無煲過,點知個爐又細個煲又大完全滾唔起。煲左一陣都覺得唔對路,叫個男侍應睇睇點解個爐唔識滾,佢應一應我地就行咗去做其他野,俾我感覺可能係習以為常所以唔理我地,隔咗十分鐘,佢Serve完好多枱客之後原來識得返嚟喎🤔,佢就話,滾唔起係咪?!然後係咁二將個煲推咗一下,就話,依家係咪好咗啲呀?我答佢,咩咁就得㗎喇😮😮😮😮,見到佢咁官腔式,即刻慣性處理手法,擺明間餐廳專登用迷你爐配大煲加唔預先煮好湯底咁做啦,講咩都無用都廢事出聲自己嬲。火窩放題但$294一位嚟講,出面可以有好多更好嘅選擇,呢間食物質素真係唔好掂,食物選擇又極少,刺身又唔好食,真係完全無可取之處,唯一賣點可能係新鮮生蝦,但都唔好食嘅唔好有期望囉。仲有個湯底同菜水無分別無味嘅。食兩個鐘,侍應揸住個I pad 好準時俾你入座更加好準時催你賣單,聽到隔離枱客話已
食兩個鐘,侍應揸住個I pad 好準時俾你入座更加好準時催你賣單,聽到隔離枱客話已經俾多你食多左4分鐘喎🤭
總結:未試過就唔好浪費錢試了,出面好多選擇,呢間性價比超低,我覺得$80就差唔多囉🤣