2008-04-17 9 views
lunch time,成日都見到唔full,唔知點解呢?果位女士真係老闆娘?以佢咁欣勤的服務態度對比果個外國人staff,真係唔似喎,正當個'老闆娘'serve緊其他人時,個老外staff坐左o係一枱老外客度傾計,個'老闆娘'仲遞左杯野飲比個老外staff tim...?????anyway,今次order左轉轉羊肉卷(辣)-問左'老闆娘'佢同其他羊肉有咩分別,佢話呢個juicy d,另外果款就香料多d.其實真係好難選擇.因為我食開阿士厘道果間係唔會將呢兩樣野分開.但係最後唔想太乾,都要左呢個.食落都夠juicy,但係d羊肉羶味唔會太濃,有少少肥膏.幾淋,但係真係唔野味...差左d...個sauce幾好味,局部地區性辣..哈哈.佢d羊蔥食完個口唔會有陣味.唔錯!不過overall都要讚下佢個餅皮,暖暖地,脆脆地.好好!!土以其特式炒蛋-同佢張圖片有好大出入,上枱時幾odd,因為佢似屋企o既蕃茄炒蛋多d,最多係加多左d洋蔥粒囉!食落都有8成似,但係佢整得再好味d,d蕃茄同蛋,所以材料都好match,食完個碟仲有d橙色的汁.唔知係咩呢?

anyway,今次order左