2003-11-26 13 views
唔係同鬼食飯的話,自己是一定不會來吃的。要了Caribbean Soul,係魚加芒果salsa和黃飯,味道都算唔錯,原本諗住唔夠飽,食完卻也不太餓,當輕便午餐是OK的,鬼佬的Tokyo Joe都好似唔錯。Smoothees有好多種,老實講是不太相信果汁同nutritional boost有咁多神奇效用,對於我來說只有「好飲」同「唔好飲」兩種,不過價錢係幾貴就真。要了Brain Booster,係芒果加熱情果加香蕉同乳酪,仲有至勁的當然是Memory Boost。味道酸酸甜甜幾好飲,不過就唔好問我同威靈頓街幾蚊杯的三溝果汁有何分別。果杯Brain Booster係米對記憶有幫助就唔知,至少我記得D成份,但就唔係好記得個價錢,好似係六十幾蚊,幾貴,但食飯時間都幾多人的。