2019-04-01 687 views
想食水餃,又有湯飯,就坐低試下啦 叫咗個雙魚湯飯,見有招牌推介, 應該係有返咁上下水準掛?再叫咗份細水餃試埋。先講個飯,感覺仲衰過茶餐廳湯飯, 明明係同隔離間湯飯合併咗,理應湯飯都好食掛?!一飲啖湯,勁重味精,食啲魚,真係火都嚟!!肉質好唔新鮮,而且勁重酒味,試圖用酒米蓋過唔新鮮嘅味。但咬落去啲肉又散又梅, 完全食唔到!! 啲飯仲過份,話晒都叫泡飯,但分明係飯有飯煲,就咁加湯就算。連滾兩下整返鬆啲飯都懶。啲飯一舊舊又淋又痴埋晒 啲豆卜已經係叫最正常。完全食唔落碗嘢,仲要成五十蚊,都唔平喎!算啦,仲有餃子,點知又漏單!!兩間舖先得10張枱左右嘅人,仲要大部份都食緊, 都可以漏單.... 公平啲講,餃子係唔差嘅,啲皮厚度適中,肉同菜比例好,但肉就唔太新鮮。整體感覺中伏, 泡飯真係,忘記佢吧啦!唔比喊樣都係因為有餃子救返
想食水餃,又有湯飯,就坐低試下啦