東歐餐廳

Ivan The Kozak
👩🏻‍🍳 Idiots推介環境好有異國情調 好chill~有壁畫有蠟燭有燈光枱面嘅原來係檸水 誠意+1waiter服務好好 不時留意我哋幾時需要叫嘢食收碟上甜品換水☺️今次我哋3個idiot嗌咗2個main dish 1個前菜 1個甜品 本身唔太餓同埋唔大食 覺得啱啱好夠食~❤️‍🔥烏克蘭香煎薯餅 $88薯餅一上碟已經聞到好香 食落熱辣辣 啲皮好香脆 上面有啲香草 加埋啲類似sour cream嘅醬好好食~中間全部都係一條條好爽口嘅薯仔絲 口感豐富 食完好滿足😽❤️‍🔥馳名基輔炸雞扒 $188圓碌碌嘅炸雞扒😹非常juicy!!一切開已經爆晒啲黃油出嚟 但食落又唔會成口油🤤🤤雞肉都好嫩滑另外呢碟main係拼薯片 薯片係鹽味薄切嗰種~都好脆口啲醬好重蘑菇味 幾特別 點雞肉同薯片都好夾😽❤️‍🔥古法香燒豬肋骨 $198waiter喺我哋面前加啲vodka去燒碟骨 燒到hum hum聲 觀賞性十足😝而且燒完啲肉有陣陣酒香味~啲肉係超級淋!!唔會太瘦或者太肥😋🌟烏克蘭風味蜂蜜蛋糕 開心果味 $88口感鬆軟 面頭加咗啲杏仁碎 蜂蜜味都比較濃雖然見到佢個切面每層都有綠色 但又唔太食得出開心果味~今次冇特別嗌
👩🏻‍🍳 Idiots推介

❤️‍🔥馳名基輔炸雞扒 $188
另外呢碟main係拼薯片 薯片係鹽味薄切嗰種~都好脆口
啲醬好重蘑菇味 幾特別 點雞肉同薯片都好夾😽

❤️‍🔥古法香燒豬肋骨 $198
而且燒完啲肉有陣陣酒香味~
啲肉係超級淋!!唔會太瘦或者太肥😋

🌟烏克蘭風味蜂蜜蛋糕 開心果味 $88
口感鬆軟 面頭加咗啲杏仁碎 蜂蜜味都比較濃
雖然見到佢個切面每層都有綠色 但又唔太食得出開心果味~

今次冇特別嗌嘢飲 因為餐廳有openrice/寫食評優惠 送咗每人一shot仔vodka~
雖然杯仔細細 但都送到成餐飯😹
2023-04-18
$250 (Dinner)